DFoxx Hosting Hosting zoals het hoort

Nieuws

Geheel vernieuwde website 09.02.10

Vandaag is de geheel vernieuwde website van DFoxx Hosting online gegaan, hierbij ook de verbeterde inlog mogelijkheden voor klanten.

Nederlandse cPanel Handleiding09.02.10

Wij hebben speciaal voor u de volledige cPanel handleiding naar het nederlands vertaald, dus mocht u uitleg willen hebben bij een functie van cPanel dan kunt u de handleiding raadplegen. cPanel Handleiding

Vul het domein in zonder
www en selecteer de extensie.

U bevind zich hier: Website Non Actief

Deze website is momenteel non actief

Bent u de eigenaar van deze website neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Happy Hosting op telefoonnummer: 076 5493433.

Over ons

DFox Hosting is de internet service provider die zich richt op particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar goedkope en kwalitatief goede hosting. Onze formule is geabseerd op het concept, hosting zoals het hoort, hier bedoelen wij mee dat wij bijna alles zullen doen om u de ondersteuning en de kwaliteit te geven die u verwacht.

Omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologie op hardware en software gebied zijn onze servers extreem stabiel en betrouwbaar. Deze servers bevinden zich in datacenters in Amsterdam, wat internet betreft een van de best verbonden plekken in Europa. Mocht er onverhoopt toch een hardware probleem ontstaan dat staan er diverse bacpup systemen klaar om het direct over te nemem.

Hiermee heeft u dus de garantie dat u voor een lage prijs webhosting kunt krijgen op een zeer betrouwbare server in een van de beste datacenters. Naast webhosting kunnen wij u natuurlijk nog meer bieden, onder andere: domeinnaam registraties, webdesign en computer ondersteuning. Mocht u meer informatie willen en kunt u het vinden op onze website, dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Contact

  • Over ons     |

Design by DFoxx Hosting | Copyright by DFoxx Hosting 2009